Masszázs

Tel: +36 83 900 101 |
Masszázs

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Masszázs


Zenit. Minden cseppje KÉNYEZTETÉS.


Felfrissülésre, ellazulásra vagy éppen bőrfeszesítésre vágyik? Masszázsprogramjaink között mindegyiket megtalálja.

 

Thai frissítő láb masszázs


A thai lábmasszázs sok tekintetben eltér a hagyományos talp masszázstól. A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig. A talpmasszázs serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Javítja a kondíciót, állóképességet.


ÁR: 6.500 Ft / 20 perc


Frissítő érintés dekoltázs masszázs
A masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.
A masszázs kiterjed az arc, a nyak, a váll, a kar és a dekoltázs területére.

ÁR: 7.500 Ft / 20 perc


Aromaolajos masszázs

Az olajos masszázs serkenti a vérkeringést, az illóolajok pedig a bőrön át felszívódva és az orron keresztül belélegezve is hatást fejtenek ki a szervezetre. Segít a méregtelenítésben, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi. A fáradt lelket felüdíti.


ÁR: 10.900 Ft / 60 PERC


Thai olajos masszázs

A masszázs alatt nyugtató, kellemes illatú olajok felhasználásával a masszőr , aki a tenyerén kívül a térdét, könyökét is használja, végighalad minden testrészen, így az olajok még teljesebb realaxációs élményt nyújtanak.

 

ÁR: 10.900 Ft / 60 PERC


Tradicionális thai masszázs

A masszázs könnyű, kényelmes ruhában, fekvő, illetve ülő testhelyzetekben történik. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a térdét, könyökét, talpát is használja. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos "kihúzásával", kiropogtatásával fokozzák.

ÁR: 11.900 Ft / 60 PERC


Bejelentkezés és Lemondási feltételek

Az árak magyar Forintban (HUF) értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!
Érvényes: 2017. július 17-től
Kezelések minden nap 9-19 óráig vehetőek igénybe.

 

Bejelentkezés: wellness recepción személyesen, vagy a szobából hívható: 1210-es melléken. Megkérjük Vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Amennyiben késik, a kezelési idő ennek arányában rövidebb lesz, vagy elmarad.

 

Lemondási feltételek: 24 órán belül történő lemondás esetén 100%, lemondás elmaradása/meg nem jelenés esetén 100%. 24 órával a kezelés időpontja előtt 50% szolgáltatási díjat terhelünk szobaszámlájára. 2 nappal a kezelés előtt történő lemondás esetén nincs szolgáltatási díj kötelezettsége. 

 

Megértésüket köszönjük.

Ajándék wellness kupon

Ajándék wellness kupon

Foglaljon közvetlenül szállodánkban, és megajándékozzuk egy 1.000,- Ft értékű wellness kuponnal, mely beváltható bármely kádfürdőnkre vagy masszázsunkra!

Wellness nyitvatartás:

Vasárnap - hétfő - szerda - csütörtök: 8.00 - 20.30

Péntek - szombat: 8.00 -  23.00

Kedd: 8.00 - 21.30

 

A vezetett szaunafelöntések időpontjai

Péntek és szombat: 20.00, 21.00, 22.00

Kedd: 18.30, 19.30, 20.30