Masszázs

Tel: +36 83 900 101 |
Masszázs

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Masszázs


Zenit. Minden cseppje KÉNYEZTETÉS.


Felfrissülésre, ellazulásra vagy éppen bőrfeszesítésre vágyik? Masszázsprogramjaink között mindegyiket megtalálja.

 

Thai frissítő láb masszázs


A thai lábmasszázs sok tekintetben eltér a hagyományos talp masszázstól. A talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig. A talpmasszázs serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Javítja a kondíciót, állóképességet.


ÁR: 6.500 Ft / 20 perc


Frissítő érintés dekoltázs masszázs
A masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.
A masszázs kiterjed az arc, a nyak, a váll, a kar és a dekoltázs területére.

ÁR: 7.500 Ft / 20 perc


Aromaolajos masszázs

Az olajos masszázs serkenti a vérkeringést, az illóolajok pedig a bőrön át felszívódva és az orron keresztül belélegezve is hatást fejtenek ki a szervezetre. Segít a méregtelenítésben, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi. A fáradt lelket felüdíti.


ÁR: 10.900 Ft / 60 PERC


Thai olajos masszázs

A masszázs alatt nyugtató, kellemes illatú olajok felhasználásával a masszőr , aki a tenyerén kívül a térdét, könyökét is használja, végighalad minden testrészen, így az olajok még teljesebb realaxációs élményt nyújtanak.

 

ÁR: 10.900 Ft / 60 PERC


Tradicionális thai masszázs

A masszázs könnyű, kényelmes ruhában, fekvő, illetve ülő testhelyzetekben történik. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a térdét, könyökét, talpát is használja. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos "kihúzásával", kiropogtatásával fokozzák.

ÁR: 11.900 Ft / 60 PERC


Négykezes thai masszázs

Egy különleges élmény részese lehet a négykezes masszázs során. Ez nem dupla élmény, hanem annál sokkal jobb! Az érintések egyidejű masszázsa megsokszorozzák a kívánt hatást. Ellazulás közben oldódnak a bennünk felhalmozódott feszültségek.
Kiváló lazító, nyugtató masszázs, mégis frissítő hatása van szellemre, tudatra és a testre.

ÁR: 21.800 Ft / 60 PERC
Páros masszázs

Élje át a páros masszázst a nyugalom sziogetén, ahol a két thai masszőr egy időben, egy helyen teljes harmóniában masszíroz. Amikor a kelet és a nyugat találkozik , amikor egy újdonság születik, mely a testet és a lelket is felfrissíti.ÁR: 21.800 Ft / 60 PERC
Bejelentkezés és Lemondási feltételek

Az árak magyar Forintban (HUF) értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!
Érvényes: 2017. július 17-től
Kezelések minden nap 9-19 óráig vehetőek igénybe.

 

Bejelentkezés: wellness recepción személyesen, vagy a szobából hívható: 1210-es melléken. Megkérjük Vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Amennyiben késik, a kezelési idő ennek arányában rövidebb lesz, vagy elmarad.

 

Lemondási feltételek: 24 órán belül történő lemondás esetén 100%, lemondás elmaradása/meg nem jelenés esetén 100%. 24 órával a kezelés időpontja előtt 50% szolgáltatási díjat terhelünk szobaszámlájára. 2 nappal a kezelés előtt történő lemondás esetén nincs szolgáltatási díj kötelezettsége. 

 

Megértésüket köszönjük.

Ajándék wellness kupon

Ajándék wellness kupon

Foglaljon közvetlenül szállodánkban, és megajándékozzuk egy 1.000,- Ft értékű wellness kuponnal, mely beváltható bármely kádfürdőnkre vagy masszázsunkra!

HÉTFŐ - SZERDA - PÉNTEK - SZOMBAT

ingyenes szaunaprogramokkal várjuk!

Szaunaprogramok időpontjai

Hétfő 17.30, 18.30, 19.30

Szerda 18.30, 19.30, 20.30

Péntek  20.00, 21.00 és 22.00

Szombat  17.00, 18.00, 20.00, 21.00 és 22.00

Pénteken és szombaton hosszított wellness nyitvatartással és koktélakciókkal várjuk Önöket!