Kádfürdő

Tel: +36 83 900 101 |
Kádfürdő

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Kádfürdő

Zenit. MInden cseppje KÉNYEZTETÉS.


Akárcsak masszázsainkhoz,kádfürdőinkhez is a prémium kategóriájú Algologie és MORJANA termékeket használjuk. A minőségi szőlő- és bortermelés hazájából, Franciaországból származó kozmetikumok titka a természetes és aktív összetevőkben rejlik.KLEOPÁTRA - FÜRDŐ - FÜRÖDJÖN TEJBEN MÉZBEN

A méz és tej csodás kombinációja. A fürdő után szinte ujjászületve lépünk ki a kádból, bőrünk pedig bársonyosan puhává és csillogóvá válik. A fürdő alapját a legsokoldalúbb tápanyag a proteinekből, vitaminokból és ásványi anyagokból álló tej képezi, amely feszessé tesz, kisimít, erősít és megfiatalít.

ÁR: 7.500 Ft / 2 fő / 30'


BOROS FÜRDŐ

A boros kádban eltöltött 20-30 perc alatt fokozódik a bőr rugalmassága, simább, bársonyosabb, hidratáltabb lesz. A természetes alapanyagok számos antioxidánst tartalmaznak, hidratálják a bőrt és gátolják a bőr öregedését.

ÁR: 7.500 Ft / 2 fő / 30'


GYÓGYISZAPOS SÓFÜRDŐ
Kedvelt fürdő nagyhatású gyógyereje miatt. Ajánljuk azoknak, akiknek pattanásos bőrük, idült ízületi panaszaik vannak. Jótékony hatású a nőgyógyászati gyulladásos panaszokra, cikluszavarokra, keringési elégtelenségekre, hipertóniára.
Választható: hévízi gyógyiszap, rózsás, levendulás

ÁR: 7.500 FT / 2 FŐ / 30' 


 

Bejelentkezés és Lemondási feltételek

Az árak magyar Forintban (HUF) értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!
Érvényes: 2017. július 17-től
Kezelések minden nap 9-19 óráig vehetőek igénybe.

 

Bejelentkezés: wellness recepción személyesen, vagy a szobából hívható: 1210-es melléken. Megkérjük Vendégeinket, hogy a kezelés megkezdése előtt 5 perccel szíveskedjenek megjelenni a wellness recepción. Amennyiben késik, a kezelési idő ennek arányában rövidebb lesz, vagy elmarad.

 

Lemondási feltételek: 24 órán belül történő lemondás esetén 100%, lemondás elmaradása/meg nem jelenés esetén 100%. 24 órával a kezelés időpontja előtt 50% szolgáltatási díjat terhelünk szobaszámlájára. 2 nappal a kezelés előtt történő lemondás esetén nincs szolgáltatási díj kötelezettsége. 

 

Megértésüket köszönjük.

Ajándék wellness kupon

Ajándék wellness kupon

Foglaljon közvetlenül szállodánkban, és megajándékozzuk egy 1.000,- Ft értékű wellness kuponnal, mely beváltható bármely kádfürdőnkre vagy masszázsunkra!

SZERDA - PÉNTEK - SZOMBAT

este hosszított wellness nyitva tartással,

frissítő koktélakciókkal és
ingyenes szaunaprogramokkal várjuk!

Szaunaprogramok időpontjai 20.00, 21.00 és 22.00