Vendégkönyv

Tel: +36 83 900 101 |
Vendégkönyv

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Vendégkönyv

Összesen: 8
Találat / 1 - 8
Találat/Oldal
Ispán Miklós 2018-12-14 08:38:12
Kedves Zenit Hotel!
Két éjszakát töltöttünk Önöknél decemberben,fura időszakban,hiszen akkor épp csak mi ketten voltunk a hotel vendégei. A vendégek nélküli hangulattalanságon kívül viszont csak pozitív benyomásokat szereztünk a szállodáról,kiemelve azt, hogy a személyzet MINDEN tagja kedves,udvarias és segítőkész volt,amit még egyszer nagyon köszönünk és ami -sajnos- nem általános jelenség.
Törzsvendégek lettünk és mindenképpen visszatérünk még remélhetőleg egy frekventáltabb időszakban.
Farkas Lászlóné 2018-10-25 15:07:41
Kedves Zenit Hotel ! Nagyon elégedettek vagyunk a szállodával, immár hatodszor vettük igénybe a szálloda szolgáltatásait ! Nagyon kedves a személyzet minden tagja ,olyan mintha családi látogatásra érkeznénk. Jó érzés ,hogy emlékeznek a régi vendégekre .A szobák szépek tiszták csendesek . A wellness részleg nagy területen helyezkedik el kellemesen pihentető szép a kilátás.Egy negatív problémát említenék a jakuzzi már cserére szorulna ! A kinti jakuzzira gondolunk....Az étterem kiváló mind az ételek mind a személyzet nagyon tökéletes A büfé reggeli és vacsora bőséges és finom ! !Nagyon jó lenne .ha így is maradna !
Kovács Attila 2017-02-19 20:36:16
Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Ismét egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben, köszönjük az élményt!
Az egész személyzet nagyon kedves, készséges, de Evelint a recepción, Alinát és Attilát a masszőröket külön is kimelnénk.
A hétvége már szokásos fő programját nekünk Szi-Benedek Zsolt mesteri szaunaprogramjai jelentették. Oroszlánrésze van abban, hogy visszatérő vendégek lettünk. Zsolt élménnyé teszi a szaunázást, maximálisan figyel a vendégekre, folyamatosan új programokkal lep meg minket. Az amúgy is egyedi szállodájukat Zsolt profi tudásával ajánljuk mindenkinek.
Dobos Attila 2016-11-20 19:06:48
Tisztelt Zenit Hotel!

Hotel választásunkat nagy mértékben befolyásolta Szi-Benedek Zsolt személye, munkája, az országos szinten számunkra kiemelkedő szauna felöntései. Jártunk már sok helyen, de bátran mondhatom páratlan stílusa, eszköz használata, illatai, programjai lenyűgöznek minket. Visszajáró vendégenként kiemelném még az új masszőröket (véleményünk szerint jobbak, mint a régiek). További sok sikert!
Gerencsér Lilla 2016-11-20 17:35:12
Itt minden a Vendégről szól!
A szoba, nagyon kellemes hangulatú,és tisztaságra is kellően odafigyelnek.
Szülinapomra kaptam Páromtól ezt a hétvégét:"Szauna őrültek hétvégéje" ...nem szerettem szaunázni...eddig! Szi-Benedek Zsolt profi szauna mester most megkedveltette velem! 3 programon vettem részt!nagyon szuper volt mindegyik! Ezentúl csak így szeretnék szaunázni! :D
Köszönjük B.Biankának hogy ilyen tökéletes szobát kaptunk!Biztosan jövünk még!
Polgár-Szilágyi Mária 2016-01-07 15:53:58
Remek kiszolgálás, kedves, mosolygós, barátságos személyzettel. Változatos, évszaknak megfelelő ételválaszték, külön figyelmet fordítva a glutén-és laktózérzékenyeknek. Komfortos, a 21.századnak megfelelő szobák. Festői balatoni panoráma a szálloda minden pontjáról. A léleknek és a testnek teljes feltöltődést nyújtó szaunaprogramok kiváló szaunamesterekkel. Az idei évben minden évszakban meglátogattuk a szállodát. Visszajáró vendégként csak ajánlani tudjuk a csendet és nyugalmat biztosító szállodát.
Forberger Máté 2015-02-25 08:19:48
Februárban sikerült hétköznapi napokon egy rövid időt a szállodában eltölteni és csakis nagyon pozitív véleménnyel, jó élményekkel távozni.
A szálloda fekvése, panorámája szerintem egyedülálló a térségben.
A gasztronómia élményekről nem is beszélve. Érezhető volt a csapat szakmai hozzáértése, mind az ételek minőségén a borok választékán is minőségén illetve a pincérek állandó figyelmességén.
(Aki pedig abban reménykedik, hogy a vacsora után még van esély a wellnessre, az adja fel az utolsó reményt is. Moccani sem bírtunk, annyira jól laktunk, nem hogy utána még szauna, wellness. Pedig a fürdő részleg is nagyon impozáns módon lett kialakítva.)

Üdvözlettel: Máté - Vác
Hajdu Szabolcs 2015-02-23 12:54:30
Tisztelt Zenit Hotel Vezetőség!

Köszönetet szeretnénk mondani a hétvégi ?szaunaőrültek? programsorozat megvalósításáért,kiemelve Szi-Benedek Zsolt lelkiismeretes,hozzáértő,kedves munkáját.
Reméljük, a jövőben még sokáig fog tartani ez a program-sorozat,már csak azért is, mert hiába divat egyre több felé hasonlók szervezése, a hozzáértő szauna mestereiknek köszönhetően, színvonalában messze verik a ?többi? szállodák felöntős programját, ahol a szeánszokat az ott dolgozók közül éppen kijelölt személy végzi, szakértelem nélkül. Éppen ez a lényeges tény különbözteti meg, emeli ki a Zenit Hotelt a hasonló szállodák sorából.

Köszönettel az élményért: Hajdu Szabolcs, Nagykanizsa
Összesen: 8
Találat / 1 - 8
Találat/Oldal

Hírlevél feliratkozás

Kiegészítő wellness ajánlat

Bock Wine & Spa vinoterápiás csomag
Bock Wine & Spa vinoterápiás csomag - Szépülés és stresszűzés a szőlő jótékony hatásával &...

SZERDA - PÉNTEK - SZOMBAT

este hosszított wellness nyitva tartással,

frissítő koktélakciókkal és
ingyenes szaunaprogramokkal várjuk!

Szaunaprogramok időpontjai 20.00, 21.00 és 22.00