Pihenés gyermekekkel

Tel: +36 83 900 101 |
Pihenés gyermekekkel

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Pihenés gyermekekkel

Zenit. Minden cseppje SZERETET.

A Zenit Hotel lakosztályaiban, összenyitható szobáiban kényelmesen elfér az egész család. A legkisebbek részére lehetőség van babaágy, fürdető kád, etetőszék, fellépő és kiegészítő babaápolási termékek bekészítésére.

Minden kis Vendégünket párnájára bekészítve egy kis plüss állatka várja, melyet haza is vihet.

Balatoni panorámás teraszunkon míg a szülők pihennek, a gyerekeket az étterem mellett játszótér és vidám játékok várják, és amikor megéheznek, gyermekmenüinkből választhatnak. Amíg megérkeznek a finomságok, színezhető alátét nyújt nekik szórakozást.

Rossz idő esetén a beltéri játszószoba, filmvetítés, borászati kiállítótermünkben pedig játszóasztalok és filmvetítés nyújt önfeledt perceket számukra.

Igazi különlegesség a Zenit holt-tengeri sóbarlang, mely a holt-tengeri és kősó felhasználásával kínál természetes gyógymódot, elősegítve számos nehezen kezelhető betegség javulását. A jótékony, gyógyító terápia mellett komplex élményt és tökéletes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, a gyermekek esetében pedig az egyik legkedveltebb módja az egészség megőrzésének.

A környék is rengeteg élményt nyújt a családok részére legyen szó akár kulturális, vagy akár sportprogramokról: Western park, Afrika Múzeum, Modellvasút kiállítás, Játékmúzeum, Dínó-park, ügyességi kalandparkok és persze a Balaton-part gyerekbarát strandjaival sem hagy egy unalmas percet sem.

Hírlevél feliratkozás

Családi lakosztály

 

A Zenit Hotel lakosztályaiban, összenyitható szobáiban kényelmesen elfér az egész család.

Családi program ajánló