Fontos információk, házirend

Tel: +36 83 900 101 |
Fontos információk, házirend

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Fontos információk, házirend

A ZENIT HOTEL BALATON ÜZLETSZABÁLYZATA 

Ajándékutalvány

Szállodánk változatos ajándékutalvány kínálatában biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt. Bővebb információ és vásárlás: http://www.hotelzenit.hu/hu/zenit_hotel_balaton_wellness_szalloda/ajandekutalvany

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy ajándékutalványaink szabad kapacitás függvényében, a szállodával történt előzetes időpont-egyeztetést követően,  kiemelt és ünnepi időszakok kivételével válthatók be. Az érintett dátumokról a szállodai szobafoglalás (info@hotelzenit.hu) nyújt bővebb tájékoztatást, vagy pedig a FONTOS INFORMÁCIÓK/HÁZIREND menüponton belül a Kiemelt és ünnepi időszakok címszó alatt tájékozódhat.

 

Ajánlat

A szolgáltató által készített ajánlat az aktuális szabad kapacitásnak megfelelően készül és nem minősül foglalásnak. Opcionális ajánlat esetében a szolgáltató 60 nappal az érkezési idő előtt elállhat a kiajánlott dátumtól. A foglalások a beérkezésük sorrendjében kerülnek visszaigazolásra.


Bejelentkezés és kijelentkezés
Az érkezés napján 14 órától van lehetősége szobája elfoglalására és a wellness részleg használatára, az elutazás napján pedig 11 óráig kérjük szépen a szobát elhagyni.
A medencetér és a szaunavilág szolgáltatásait bejelentkezés előtt és után 3.600,- Ft / fő felár ellenében van lehetősége igénybe venni.

 

COVID-19 miatt hozott, a szállodai étkeztetést érintő intézkedések 

A COVID-19 miatt hozott, a lakosság egészségének megőrzését célzó intézkedések és jogszabályok betartása mind a Vendég, mind a Szolgáltató tekintetében kötelező érvényűek. A Szolgáltató a beltéren való félpanziós étkeztetést a Télikert étteremben biztosítja, továbbá időjárás függvényében lehetőséget biztosít szabadtéri étkezésre az étterem előtti teraszon. Abban az esetben, ha az aktuális vendéglétszám nem teszi lehetővé a szállóvendégek egyidejű, zárt térben történő étkeztetését, úgy a Szolgáltató jogosult - a Magyarország Kormányának döntései, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vagy az országos tisztifőorvos által kiadott útmutatások, irányelvek betartása érdekében - étkezési turnusok kijelölésére.

Az étkezési turnusokra való időpont beosztást a szolgáltató készíti el, melyről az érkezéskor ad tájékoztatást a Vendégnek. A reggeli és a vacsora étkezések minimális hossza 45 perc.

Amennyiben a Szállóvendég a meghatározott turnusokban nem kívánja vagy nem tudja igénybe venni a félpanziós étkezéseket (reggeli és/vagy vacsora), úgy a Szolgáltató hidegcsomagot biztosít a félpanziós étkezés fejében, melyet a Vendég köteles bárminemű kártérítési igény nélkül elfogadni.


 


Étkezések

A félpanziós ellátás tartalma: Büféreggeli és büfévacsora VAGY 4 fogásos felszolgált menüvacsora Télikert Éttermünkben. A büfévacsoránál salátabüfé, hideg előétel büfé, 2 féle leves, 3 féle főétel, gyümölcs, desszertek közül választhatnak kedves Vendégeink. A szálloda vendéglétszám függvényében biztosít büféasztalos vagy 4 fogásos vacsorát. A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz. Kérjük vendégeinket az évszaknak megfelelő és alkalomhoz illő, kényelmes öltözék viselésére a reggelik és vacsorák ideje alatt.


Étkezések a Bock Bisztró Balaton étteremben
A Zenit Hotel Balaton Vendégeként lehetősége van félpanziós vacsorája elfogyasztására a Bock Bisztró Balaton étteremben is. A lehetőségekről kérjük, érdeklődjön Kollégáinknál!

Ebédelni a'la carte étlapról a hét minden napján lehetősége nyílik Bock Bisztró éttermünkben, ahol szezonálisan változó étlappal és folyamatosan megújuló heti kínálattal várjuk.


Foglalás

A foglalás csak a szálloda írásos visszaigazolásával érvényes.


Előleg

A foglalás megerősítése 30-50% előleg befizetésével történik, melyről készült előlegszámlát érkezéskor átadunk, kérés ellenében elpostázunk. Az előleg SZÉP kártyával is fizethető.

A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy hitelkártya garancia beérkezik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kiemelt és ünnepi időszakokban az előleg nem megfizetése esetén a szálloda törölheti foglalását.


Elfogadott fizetési eszközök: OTP, MKB, K&H SZÉP kártya, készpénz, bankkártya. Amennyiben a fentiek mellett bármilyen kedvezménykártyával rendelkezik, kérjük, szíveskedjen előre jelezni, mert utólagosan kedvezményeket sajnos nem áll módunkban jóváírni. Az elfogadott kedvezménykártyák listája itt olvasható!

 

Előlegfizetés SZÉP kártyával (kattintson a részletekért!)

 

Elektronikus térfigyelő rendszer a szálloda területén: A Zenit Hotel Balaton****superior területén, az épületen belüli, illetve kívüli mozgás megfigyelése elektronikus megfigyelő rendszerrel (kamerákkal) történik, mely során személyes adatokat tartalmazó képfelvételek készülnek. A kamerarendszert a szálloda működteti. A megfigyelések és a képfelvételek rögzítésének a célja az szálloda területén tartózkodó személyek életének, testi épségének, valamit a szálloda területén tartózkodó személyek, továbbá a szálloda által használt vagyontárgyak védelme.

Ön a szálloda területére történő belépéssel és az itt tartózkodással hozzájárulását adja a képfelvétellel kapcsolatos adatkezeléshez.

 

Játszószoba gyermekeknek

Szállodánk első emeletén játszószoba várja a gyermekeket sok-sok játékkal, csocsóval, XBOX-szal, LEGO asztallal. A játszószoba reggel 9:00 és este 22:00 óra között használható a többi Vendég nyugalma érdekében.

 

Különleges étkezési igények
Szállodánkban gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük  vendégeinket, hogy ilyen jellegű igényüket legyenek szívesek lehetőség szerint előre jelezni. Felszolgáló és szakács kollégáink is örömmel segítenek mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál.

 

Késői kijelentkezés - szabad kapacitás függvényében
Szállodánk szabad kapacitás függvényében lehetőséget biztosít az elutazás napján szobája későbbi elhagyására. A kései szobahasználat díja 17 óráig 7.200,- Ft / szoba. Kérjük, hogy igényét szíveskedjen a foglalás elfogadásakor, vagy a helyszínen recepciós kollégáinknak előre jelezni!

 

Kisállatok fogadása
Szállodánkba kisméretű háziállat egyes időszakokban, előzetes egyeztetéssel, külön térítés ellenében egyes szobakategóriákba hozható be.  A wellness részleg és az étterem egész területére tilos állatot bevinni.

 

Lemondás hétköznapokra szóló foglalások esetén (vasárnaptól csütörtökig), nem kiemelt időszakokban:

  • A foglalás 3 nappal az érkezés előtt 14 óráig kötbérmentesen lemondható. Az érkezést megelőző 3 napnál korábbi lemondás esetén a foglaló teljes mértékét visszatérítjük, 3.000 Ft adminisztratív költség levonása után. Az összeg visszatérítése legkésőbb 60 napon belül valósul meg.
  • 3 napon belül történő lemondás vagy meg nem érkezés esetén a kötbér mértéke a befizetett összeg 100%-a.
  • Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben tehet meg.
  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, Ön a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fenti csomagajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Lemondás HÉTVÉGI IDŐSZAKRA szóló foglalás esetén (péntek és/vagy szombat éjszaka), valamint ünnepi, kiemelt hétvégék és nyári főszezon (07.01. - 08.31. között):

  • A foglalás az érkezés előtti 7. nap délután 14.00 óráig kötbérmentesen lemondható. Az érkezést megelőző 7 napnál korábbi lemondás esetén a foglaló teljes mértékét visszatérítjük, 3.000 Ft adminisztratív költség levonása után. Az összeg visszatérítése legkésőbb 60 napon belül valósul meg.
  • 7 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a kötbér összege a befizetett előleg 100%-a. SZÉP kártyás előleg fizetése esetén a lemondást követően az összeget nem áll módunkban visszautalni, a teljes összeg beszámításra kerül 6 hónapon belüli újabb foglalásba.
  • Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben tehet meg.
  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, Ön a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fenti csomagajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.
 
Parkolás

A szálloda saját, kamerákkal megfigyelt parkolójában  helyezhetik el autóikat. A parkolás díja 1.000,- Ft / gépkocsi / éj. A parkolás díját elengedjük, amennyiben szállását közvetlenül szállodánknál foglalja le! A parkoló 22:00 órától kapuval zárt és rendszámfelismerő rendszerrel felszerelt. A parkoló nem őrzött, az ott elhelyezett gépkocsikért és a gépkocsikban hagyott értéktárgyakért a szálloda felelősséget nem vállal.

 

Szaunaprogramok

Szállodánkban ingyenes szaunaprogramokon vehet részt profi szaunamestereink vezetésével, melyek időpontjai a következők:

Szeptembertől júniusig:

Szerda: 18:00, 19:00 és 20:00

Péntek: 20:00, 21:00 és 22:00

Szombat: 20:00, 21:00 és 22:00

 

Júniustól augusztusig:
Kedd, péntek, szombat: 20:00, 21:00 és 22:00

 

Kiemelt szaunahétvégén (Szaunaőrültek éjszakája) a szombati programok felár ellenében vehetők igénybe.

 

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy 14 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt a szaunaprogramokon. Szaunánk fürdőruha nélküli, szaunalepedő használata kötelező. A programváltozás jogát fenntartjuk. Megértésüket köszönjük!

 

Wellness részleg nyitva tartás szeptember 1. és június 30. között:

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és vasárnap: medencetér 9:00 - 19:00, szaunavilág: 9:00 - 18:30

Péntek: medencetér: 8:00 - 23:00, szaunavilág: 9:00 - 22:30

Szombat: medencetér: 8:00 - 23:00, szaunavilág: 9:00 - 22:30

 

A wellness részleg nyitva tartása változhat. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a kültéri jacuzzi a téli hónapokban nem üzemel. Megértésüket köszönjük.

 

Wellness részleg nyitva tartás július 1. és  augusztus 31. között:

Hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap: medencetér 8:00 - 21:00, szaunavilág: 9:00 - 20:30

Szerda és szombat: medencetér: 8:00 - 00:00, szaunavilág: 9:00 - 23:30


Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is TÖRZSVENDÉGÜNKKÉNT üdvözölhetjük!


Csomagajánlatunk

Október 23. és Őszi szüneti ramazuri

Töltse velünk az ünnepi hétvégét, lazítson idilli környezetben! Számtalan wellness, gasztronómia és boros programunk garantálja, hogy ne csak pihenjen, hanem élményeket is szerezzen!

Wellness nyitvatartás:

Vasárnap - hétfő - szerda - csütörtök: 8.00 - 20.30

Péntek - szombat: 8.00 -  23.00

Kedd: 8.00 - 21.30

 

A vezetett szaunafelöntések időpontjai

Péntek és szombat: 20.00, 21.00, 22.00

Kedd: 18.30, 19.30, 20.30