Panorámás Terasz

Tel: +36 83 900 101 |
Panorámás Terasz

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Vélemények

,,Aki gyönyörű Balatoni panorámánál tartaná az esküvőjét az ne keresgéljen tovább! Ez a legcsodálatosabb hely, ahol biztos lehetsz abban, hogy profi kezek között leszel az esküvőtervezés első mozzanatától a távozásig. Az rendezvénytermek, a szobák, a wellness és az egész atmoszféra leírhatatlanul csodás, az ételek és a dolgozók kedvessége illetve figyelmessége pedig egyenesen tökéletessé teszi az egész helyet. Az egész násznép és mi magunk is egyöntetűen azt gondoljuk, hogy tökéletesebb helyszínt nem választhattunk volna a Nagy Napunkhoz! Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni Nektek Zenit Hotel Csapata!"


Barbara & Gábor

2018. szeptember"Egy szép, modern, fiatalos esküvőt szerettünk volna, a balatoni panoráma pedig még különlegessé is tette. A vacsora és a buli is szuper volt, mindenki jól érezte magát. Azt gondoljuk, hogy ennél jobb helyet nem is találhattunk volna. Mindenki segítőkész volt, csak ajánlani tudjuk!"


Edina & Péter,,Nagyon-nagy örömmel töltött el bennünket, hogy itt tarthattuk az esküvőnket és lakodalmunkat, életünk egyik legfontosabb napját. A csodaszép környezet mellett nagyon jó vendéglátásban volt részünk, jókat ettünk és ittunk. Ezúton szeretnénk megköszönni az üzletvezetőnek, az összes dolgozónak, és mindenkinek, aki közreműködött mérhetetlen türelmével, hogy ilyen csodaszép, felejthetetlen élményben volt részünk."


Erna & Zoli
Taverna Borklub

- 20% KEDVEZMÉNY 

Lakodalmi rendezvények esetén vásárolt borok áraiból, bizományosi lehetőséggel.

Éljen ajánlatunkkal, CSATLAKOZZON Borklubunkhoz!

Ajánlott szobáink


Egy illetve kétágyas szobáink a szálloda főépületében találhatóak részben vagy teljesen a Balatoni kilátást nyújtják.

Prémium lakosztály

Prémium lakosztályunk lenyűgöző méretével, extra kivitelű sarokkádas fürdőszobájával és tágas balatoni panorámás teraszával el fogja varázsolni.

Beauty és Smink

 

"Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie ... nem kivétel ez alól a SMINK sem."

 

most 20% kedvezménnyel

Koktélpult

 

Nyári esküvők elengedhetetlen kelléke egy MOBIL KOKTÉLPULT, hűsítő italokkal. Kérje ajánlatunkat!