Beauty

Tel: +36 83 900 101 |
Beauty

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Beauty

"Gyönyörűnek lenni a nagy napon ...... minden menyasszony álma."

Az esküvő napja az egyik legfontosabb momentuma életünknek, ezért úgy gondoljuk, számít a megfelelő előkészítés, mivel ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Nem kivétel ez alól a smink sem. A menyasszonyi smink szerepe, hogy előtérbe helyezze az arc természetes szépségét, kihangsúlyozva annak finom nőiességét, némi ünnepélyes csillogással vegyítve. Szoros összhangot alkot a ruha és a többi kiegészítő, stílusában és színében, figyelembe véve a személyiséget. A menyasszonyi smink csomagba beletartozik a próbasmink, mely elkészítését mindig ajánljuk, hogy a tökéletes napra a tökéletes smink legyen kiválasztva.

Menyasszonyi smink: 10.000 Ft
Próbasmink: 5.000 Ft


Örömanyák, koszorús lányok, vendégek - Esküvői smink ajánlat

Fontos, hogy az örömkönnyek miatt ne folyjék le a festék az arcáról, ezért csakis megfelelő anyagokkal és előkészítéssel kell az Ön sminkjét is elkészíteni! Az esti, alkalmi smink már sokkal bátrabb, merészebb, szexisebb! Mindenképpen ügyelni kell az alkalom jellegére, helyére, a ruhával való harmóniára és ennek megfelelően kell kialakítani alkalmi sminkünk, így emelve az esemény fényét.

 

 

Alkalmi smink ajánlatunk - 20% kedvezménnyel: 6.500 Ft / fő

Időpont egyeztetés: Beke Erika
+36 30 214 - 0084
wellness@hotelzenit.hu

Vélemények

,,Aki gyönyörű Balatoni panorámánál tartaná az esküvőjét az ne keresgéljen tovább! Ez a legcsodálatosabb hely, ahol biztos lehetsz abban, hogy profi kezek között leszel az esküvőtervezés első mozzanatától a távozásig. Az rendezvénytermek, a szobák, a wellness és az egész atmoszféra leírhatatlanul csodás, az ételek és a dolgozók kedvessége illetve figyelmessége pedig egyenesen tökéletessé teszi az egész helyet. Az egész násznép és mi magunk is egyöntetűen azt gondoljuk, hogy tökéletesebb helyszínt nem választhattunk volna a Nagy Napunkhoz! Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni Nektek Zenit Hotel Csapata!"


Barbara & Gábor

2018. szeptember"Egy szép, modern, fiatalos esküvőt szerettünk volna, a balatoni panoráma pedig még különlegessé is tette. A vacsora és a buli is szuper volt, mindenki jól érezte magát. Azt gondoljuk, hogy ennél jobb helyet nem is találhattunk volna. Mindenki segítőkész volt, csak ajánlani tudjuk!"


Edina & Péter,,Nagyon-nagy örömmel töltött el bennünket, hogy itt tarthattuk az esküvőnket és lakodalmunkat, életünk egyik legfontosabb napját. A csodaszép környezet mellett nagyon jó vendéglátásban volt részünk, jókat ettünk és ittunk. Ezúton szeretnénk megköszönni az üzletvezetőnek, az összes dolgozónak, és mindenkinek, aki közreműködött mérhetetlen türelmével, hogy ilyen csodaszép, felejthetetlen élményben volt részünk."


Erna & Zoli
Taverna Borklub

- 20% KEDVEZMÉNY 

Lakodalmi rendezvények esetén vásárolt borok áraiból, bizományosi lehetőséggel.

Éljen ajánlatunkkal, CSATLAKOZZON Borklubunkhoz!

Ajánlott szobáink


Egy illetve kétágyas szobáink a szálloda főépületében találhatóak részben vagy teljesen a Balatoni kilátást nyújtják.

Prémium lakosztály

Prémium lakosztályunk lenyűgöző méretével, extra kivitelű sarokkádas fürdőszobájával és tágas balatoni panorámás teraszával el fogja varázsolni.

Beauty és Smink

 

"Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie ... nem kivétel ez alól a SMINK sem."

 

most 20% kedvezménnyel

Koktélpult

 

Nyári esküvők elengedhetetlen kelléke egy MOBIL KOKTÉLPULT, hűsítő italokkal. Kérje ajánlatunkat!