Csapatépítő tréningek

Tel: +36 83 900 101 |
Csapatépítő tréningek

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Csapatépítő tréningek

Zenit. Minden cseppje HATÉKONY.

Kovácsoljuk össze együtt a munkatársakat egy csapattá, a mindennapok rutinjától, feladataitól eltérő környezetben, élethelyzetekben!

A csapatépítő programokon fejlődik a kommunikáció, hatékonyabbá válik az együttműködés a résztvevők között. A csapatépítő tréningek által legjobban fejleszthető készségek, területek: alkalmazkodás, együttműködés, motiváció, bizalomépítés, időgazdálkodás, konfliktuskezelés, döntéshozatal, stresszhelyzetek kezelése, helyzetfelismerés, és még sorolhatnánk.

A szálloda belső és külső környezeti adottságai tökéletes külső és belső tréningek megvalósítására. BALATONI PANORÁMÁS konferenciatermeink technikai berendezései, szobakapacitásaink, éttermünk gasztronómia kínálata és nem utolsósorban kollégáink segítőkészsége is hozzájárul ahhoz, hogy Ön a lehető legtöbbet hozza ki csapatából.

Ön hozza az elképzelést, mi pedig biztosítjuk a szervezést, a teljes lebonyolítást és a hangulatot, hogy a csapat sikerélménye garantált legyen.


ismerje meg további programajánlatainkat


Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal az ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével!
Az Ön adatai
Név*
Cégnév 
E-mail*
Telefon*
Postacím 
Kéréseinek adatai
Válasszon dátumot*
Érkezés:
Távozás:
Vendégek száma*
Szobák száma*
:
:
Ellátás*
Igényelt termek*
Technikai igények*
Megjegyzések 
Biztonsági hitelesítés
A képről leolvasott biztonsági kód*
Kérjük, hogy az automatikus (SPAM) bejegyzések kiszűrése érdekében írja be az alábbi kis képben látható szöveget a mellette található mezőbe!
A képről leolvasott biztonsági kód
Másik szöveg kérése

Ajánlott szobáink


Egy illetve kétágyas szobáink a szálloda főépületében találhatóak részben vagy teljesen a Balatoni kilátást nyújtják.

Kiegészítő ajánlat

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!

 

Programajánlatunk

Ez a hírlevél blokk címe

Hírlevél feliratkozás