ZENIT OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Tel: +36 83 900 101 |
ZENIT OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

ZENIT OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

A környék lehetőségei, a Balaton és a szőlősdombok közelsége, a térség turisztikai adottságai a kültéri programlehetőségek széles választékát nyújtja
A Balaton vizén
Kajak ? Kenu

Az alapmozdulatok elsajátítását követően a csapatokra izgalmas feladatok várnak, mint például sorversenyek, vagy a csodálatos vízi világot fedezhetik fel a résztvevők
Vitorlázás

A vitorlás hajók fedélzetén eltöltött idő, jelentős mértékben fejleszti a csapat minden tagjának alkalmazkodó képességét. A közös vitorlázás során a csapatoknak, mint a mindennapi munkában, helyt kell állni: tervezés, együttműködés a résztvevők problémamegoldó képessége egyaránt előtérbe kerül vidám hangulatban, gyönyörű környezetben.
Vízisí és wakeboard

K
ábeles vízisípálya a vonyarcvashegyi Lido strandon. A sportág kipróbálásához sem motorcsónakra, sem saját felszerelésre nincs szükség. A program június 1. és szeptember 15. között érhető el.

A természet lágy ölén
Barlangászat ? Csodabogyós Barlang:

Balatonederics közelében, a Keszthelyi-hegység keleti peremén nyílik a fokozottan védett barlang, amely Magyarország tizedik, a Dunántúlnak pedig hatodik leghosszabb barlangja. Az alap és extrém túrákon a termek, valamint gyönyörű barlangi képződmények tekinthetők meg. Érdekes és izgalmas kalandtúra!
Csapatépítő GPS kincsvadászat, GPS kincskeresés

A szálloda hátsó kertjéből megközelíthetőek a Balaton-felvidéki Nemzeti Park erdei, hol egy szórakoztató túra keretein belül mérhetik össze rátermettségüket a csapatok, miközben élvezhetik a friss levegőt, a kilátókból pedig a festői Balatoni panorámát.
Lövészet

Szakemberek segítségével, kulturált körülmények között gyakorolható a sörétlövészet repülő agyaggalambra valamint mozgó fémnyúlra, távcsöves golyós fegyverrel mozgólövészet futóvaddisznóra, 100 m-es távlövészet róka céltáblára vagy a pisztolylövészetet. Esős időben is kitűnő program!
Golfoktatás

Mik a golf szabályai? Hogyan kezdje a gyakorlást? Régi vágya, hogy megismerkedjen a golfozással? A csodálatos fekvésű Golf Club Imperial Golfízelítő ajánlatával várja szeretettel a Zenit Hotel Balatontól mindösszesen 5 km-re.
Spiderland Kalandpark - A kalandok balatoni partja

A park Gyenesdiáson megközelítőleg 4 hektáros területen fekszik, mely magában foglalja: a gyakorló pályát, a felnőtt magas és panoráma pályákat és egy 6 akadályos csúszópályát.
Kerékpártúra a Balaton körül

Fedezzék fel a Nyugat-Balatont két keréken!


A levegőben
Hőlégballonozás

Egy csodálatos kaland mindenkinek! Élvezze a Balaton különleges látványát és örökre emlékezetes élménnyel fog gazdagodni. Suhanjon lágyan szőlők, falvak, a Balaton nádas partjai felett és csodálja meg a lenyugvó nap csillogó fényében a Badacsonyt, a tavon ringó vitorlásokat.


Egyéb csapatkovácsoló ötletek
Te kijutnál? - Szabadulós játék

Mi bezárunk Titeket, Nektek pedig ki kell jutni. Na de ez nem is olyan egyszerű. Legádázabb ellenségetek az idő. A kijutáshoz érdekes tárgyakat kell felkutatni, kódokat kell megfejteni, lakatokat, zárakat kell kinyitni és figyelni kell az összefüggésekre. Siessetek, erre mindössze 60 percetek van...
Szüreti Csapatkovácsolás. Csapatépítés ősszel!

Programízelítő: Langallós fogadás a kemencéből: friss pincelángos fokhagymás tejföllel?és egy kupica Pogányvári ?kisüsti? Törkölypálinka. Szüreti csapatkovácsolás Borolimpiával: A szőlőhegyen kezdődik a szüretelés. Mindenki kap vödröt, kést, és felváltva puttonyban hordják aleszedett szőlőt. Visszatérve a pincéhez kezdődik a szőlődarálás, és a préselés felváltva. Természetesen közben kóstolják a mustot. ?A munkánk gyümölcse?: A csapat által leszüretelt és kipréselt mustból önálló bort készítünk úszófedeles tartályokban. A bort karácsony előtt palackozzuk, és egyedi, a cég logójával ellátott címkével, személyenként egy palackotadunk. A címkén a legnépszerűbb felírat: a munkánk gyümölcse, anno 2014. ?
Közös címketervezés: A nap folyamán a csapat, grafikus kollégánk segítségével, megtervezi saját, egyedi címkéjét, mellyel ellátva kerülnek a borok kiszállításra! További ízelítő: Borolimpia, Mangalica ?Tor-túra?, Szőlőhegyi vesszőfutás stb.
Tradicionális falusi disznóvágás

Vendégeinket házi pálinkával, pogácsával és harmonika szóval köszöntjük.
Hogyan is volt régen? Hagyományok, érdekességek, különleges receptek. Falusi hagyományt testközelből mutatjuk be, legyenek aktív részesei a programnak. Míg a férfiak disznót vágnak, a hölgyeket beavatjuk a Zenit süteménykészítés titkos rejtelmeibe és látványkonyhás télikertünkben közösen elkészítünk egy ínycsiklandó finomságot. ?Munkánk gyümölcse?: a program disznótoros ebéddel zárul: orja leves, sült oldalas, fokhagymás sertéstarja, resztelt máj, hagymás tört burgonyával és párolt káposztával


ismerje meg további állandó programjainkat!


Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével:
Az Ön adatai
Név*
Cégnév 
E-mail*
Telefon*
Postacím 
Kéréseinek adatai
Válasszon dátumot*
Érkezés:
Távozás:
Vendégek száma*
Szobák száma*
:
:
Ellátás*
Igényelt termek*
Technikai igények*
Megjegyzések 
Biztonsági hitelesítés
A képről leolvasott biztonsági kód*
Kérjük, hogy az automatikus (SPAM) bejegyzések kiszűrése érdekében írja be az alábbi kis képben látható szöveget a mellette található mezőbe!
A képről leolvasott biztonsági kód
Másik szöveg kérése

Ajánlott szobáink


Egy illetve kétágyas szobáink a szálloda főépületében találhatóak részben vagy teljesen a Balatoni kilátást nyújtják.

Kiegészítő ajánlat

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!

 

Programajánlatunk

Ez a hírlevél blokk címe

Hírlevél feliratkozás