Bock Bisztró Balaton

Tel: +36 83 900 101 |
Bock Bisztró Balaton

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Bock Bisztró Balaton

Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében.

Az étterem választékában a hagyományos Bock Bisztró ízek mellett Bíró Lajos corporate chef iránymutatásával újragondolt balatoni és zalai különleges fogásokat is kínálunk vendégeinknek. Az ételekhez szakképzett sommelier kollégánk válogatja a borokat, immár a 100 tételt meghaladó borkínálatunkból. Gyermekeknek pedig organikus szörpjeinket és házi limonádéinkat ajánljuk.

"A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, mert aránylag egyszerű, de annál inkább karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek harmóniája igen csak rafináltan egészítik ki egymást."

 

 A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt.

Ismerje meg borkínálatunkat

Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált.

ISMERJE MEG ÉTLAPUNKAT


Bock Ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is, kérje speciális étlapunkat!


Idén a Magyar Konyha Balaton 2014 - gasztronómiai kalauza a 10 legjobb étterem közé választotta a Bock Bisztró Balatont.

"A Magyar Konyha stábja idén is nagyító alá vette a balatoni gasztronómiát Badacsonytól Füredig, Siófoktól Keszthelyig. Harmadik éve teszteljük a tópart kulináris kínálatát ... az eredmény: 225 cím"

Köszönjük!

Bock Bisztró Balaton

A környéklegkülönlegesebb gasztronómiai élményét nyújtó Bock Bisztró Balaton franchiseétterem a történelmi, műemléki védettséget élvező Helikon Taverna épületébenkapott helyet. Hangulatos klasszicista épület, kandallóval, balatonipanorámával.Befogadóképessége: kb. 45 fő

Befogadóképessége: 45 fő

Tovább a Bock Bisztró Balaton oldalára

PROGRAMAJÁNLATUNK


 

 

Gasztronómiai csomagok

Gyümölcstál 2 fő részére
Gyümölcsbekészítés a szobában szezonális és déli gyümölcsökből

Hírlevél feliratkozás

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!