Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda

Tel: +36 83 900 101 |

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Programok


Szállodánk wellness részlege megannyi lehetőséget kínál a szabadidő igazán pihentető eltöltésére. Éttermünkben élőzenés esték, gasztronómia ízkalandozások, sajt- és borkóstoló, borvacsorák színesítik programkínálatunkat. Felújított Festetics pincemúzeumunkban a látogatói élményt digitális eszközök és tartalmak, 3 dimenziós filmek és érintőképernyők teszik emlékezetessé.

Szállodai indoor programok

A Zenit Hotel egyedülálló domboldali és festői szépségű fekvése, a Balaton és a Balaton Felvidéki Nemzeti Park közelsége számos kültéri programlehetőséget nyújt vendégeink számára. Tavasztól őszig golfpálya, lovaglás, íjászat, lövészet, barlangászat, vezetett biciklitúrák a Balaton körül, erdei túra útvonalak, hőlégballonos repülés, vízi sportok. Ősszel szüreti csapatépítő tréningeken, szabadtéri főzős programokon tehetik próbára magukat az idelátogatók.

Szállodai outdoor programok

A szállodában eltöltött pihentető napok után fedezze fel a környék látnivalóit. Barangoljon Keszthely történelmi belvárosában, tegyen látogatás múzeumaiban, felújított kikötőjében. Élvezze a természetes hévízi tó egyedülálló gyógyító erejét. Túrázzon a Balaton Felvidék csodás erdőiben, kiépített túraútvonalain, látogassa meg a környék vadasparkjait, tegye próbára bátorságát a kalandparkokban, vagy csak pihenjen a Balaton parti strandokon.

Környék látnivalói

Számos koncert, Múzeumi éjszakák, fesztiválok, sportrendezvények, ünnepségek tarkítják kora tavasztól késő őszig a környék kulturális programkínálatát.

Környék programjai, rendezvényei

A gyerekek sem maradhatnak ki a sok jóból, elsősorban a Balaton part vízi élményeivel, de számos környező kalandpark, állat- és vadaspark, játszóterek garantálják a feledhetetlen élményeket a legkisebbek számára.

Családi programok a környéken
2020 augusztus
Következő
H K Sze Cs P Szo V
01
1
2
02
3
4
5
6
7
8
9
03
10
11
12
13
14
15
16
04
17
18
19
20
21
22
23
05
24
25
26
27
28
29
30
06
31
= Szállodai indoor programok
= Szállodai outdoor programok
= Környék programjai, rendezvényei
= Családi programok a környéken

Lépjen velünk kapcsolatba!

Felkeltettük érdeklődését?  

Ha kérdése van a programmal kapcsolatban, keresse munkatársainkat az alábbi e-mail címen:

INFO@HOTELZENIT.HU

SZERDA - PÉNTEK - SZOMBAT

este hosszított wellness nyitva tartással,

frissítő koktélakciókkal és
ingyenes szaunaprogramokkal várjuk!

Szaunaprogramok időpontjai 20.00, 21.00 és 22.00