Bock Bisztró Balaton

Tel: +36 83 900 101 |
Bock Bisztró Balaton

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Bock Bisztró Balaton
 

VÁLASSZA A FÉLPANZIÓS BÜFÉVACSORA HELYETT A BOCK BISZTRÓ BALATON ÉTTERMÜNKET!

Igazi gasztrónómiai kalandozás! Ízletes ételekkel és zamatos borokkal várjuk kedves Vendégeinket.

 

A Bock Bisztró Balaton étterem a főúri Festetics család 1820-ban épült egykori présházának, a Festetics Helikon Taverna elegánsan felújított, történelmi falai között kapott helyet. A klasszicista oszlopos balkonján borozgatva, a Balaton egyik legszebb panorámájával a lábunk alatt igazán fejedelmien érezhetjük magunkat.

 

A Bíró Lajos vezette budapesti éttermekből ismerős Bock Bisztrós fogások mellett jellegzetes balatoni és zalai ételeket kóstolhatunk helyi alapanyagokból elkészítve.

 

 

 

Borszaküzletében és 200 éves pincéjében közel 100 féle balatoni bort kínálnak. Séf: Ács István.

Az ételekhez szakképzett sommelier kollégáink válogatják a borokat, immár a 120 tételt meghaladó borkínálatunkból. Gyermekeknek pedig organikus szörpjeinket és házi limonádéinkat ajánljuk.

 


Miért válassza Bock Bisztró Balaton éttermünket?

  • MINŐSÉG: Magas minőségű, válogatott alapanyagokból készítjük ételeinket.
  • VÁLTOZATOSSÁG:  Állandó étlapunk mellett változatos, helyi alapanyagokra épülő, szezonális, heti és havi kínálattal is várjuk minden alkalommal, amikor ellátogat hozzánk.
  • EGÉSZSÉG: Speciális diétát folytat, ételallergiával küzd? Éttermünkben Séfjeinkkel való személyes konzultációra is lehetősége van, hogy diétáját pihenése alatt se kelljen félbeszakítania!
  • UDVARIAS KISZOLGÁLÁS: Ételeinket mindig szépen megtálalva, frissen szervírozzák Önnek hozzáértő felszolgáló kollégáink, akiktől mindig számíthat egy-egy jó, a választott ételhez passzoló borajánlatra is.

ZENIT GOURMET & MORE különleges csomagajánlat
Vacsorázzon akár minden nap Bock Bisztró Balaton éttermünkben felár nélkül!


A Zenit Hotel Balaton**** vendégeként lehetősége van félpanziós vacsorája elfogyasztására  Bock Bisztró Balaton éttermünkben is.

Válassza Zenit Gourmet & More csomagunkat, melynek keretében személyre szóló asztalfoglalás mellett személyenként napi 3.000,- Ft / fő fix értékű kedvezményt biztosítunk Önnek Bock Bisztró Balaton éttermünkben az a'la carte ételfogyasztásra. A kedvezmény felhasználható minden nap 11:30-21:30 között. Előzetes asztalfoglalás szükséges.

 

A lehetőségekről bővebb információval Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az info@hotelzenit.hu e-mail címen vagy a +36 83 900 101-es telefonszámon.


 


"A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, mert aránylag egyszerű, de annál inkább karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek harmóniája igen csak rafináltan egészítik ki egymást."

 


ISMERJE MEG aktuális ÉTLAPUNKATA Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt.

 

Ismerje meg borkínálatunkat!

 

Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált.

 
A Magyar Konyha Balaton 2014 - gasztronómiai kalauza a 10 legjobb étterem közé választotta a Bock Bisztró Balatont.
"A Magyar Konyha stábja idén is nagyító alá vette a balatoni gasztronómiát Badacsonytól Füredig, Siófoktól Keszthelyig. Harmadik éve teszteljük a tópart kulináris kínálatát ... az eredmény: 225 cím"

A Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben Rozmaring díjjal tüntette ki éttermünket. Hálásak vagyunk az elismerésért!

PROGRAMAJÁNLATUNK


 

 

Gasztronómiai csomagok

Gyümölcstál 2 fő részére
Gyümölcsbekészítés a szobában szezonális és déli gyümölcsökből

Hírlevél feliratkozás

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!