Bock Bistro Balaton

Tel: +36 83 900 101 |
Bock Bistro Balaton

PREISKALKULATION UND ANFRAGE

Bock Bistro Balaton

Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében.

Az étterem választékában a hagyományos Bock Bisztró ízek mellett Bíró Lajos corporate chef iránymutatásával újragondolt balatoni és zalai különleges fogásokat is kínálunk vendégeinknek. Az ételekhez szakképzett sommelier kollégánk válogatja a borokat, immár a 100 tételt meghaladó borkínálatunkból. Gyermekeknek pedig organikus szörpjeinket és házi limonádéinkat ajánljuk.

"A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, mert aránylag egyszerű, de annál inkább karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek harmóniája igen csak rafináltan egészítik ki egymást."

A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt.

Ismerje meg borkínálatunkat

Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált.

ISMERJE MEG ÉTLAPUNKAT


Bock Ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is, kérje speciális étlapunkat!


Idén a Magyar Konyha Balaton 2014 - gasztronómiai kalauza a 10 legjobb étterem közé választotta a Bock Bisztró Balatont.

"A Magyar Konyha stábja idén is nagyító alá vette a balatoni gasztronómiát Badacsonytól Füredig, Siófoktól Keszthelyig. Harmadik éve teszteljük a tópart kulináris kínálatát ... az eredmény: 225 cím"

Köszönjük!

Bock Bisztró Balaton

A környéklegkülönlegesebb gasztronómiai élményét nyújtó Bock Bisztró Balaton franchiseétterem a történelmi, műemléki védettséget élvező Helikon Taverna épületébenkapott helyet. Hangulatos klasszicista épület, kandallóval, balatonipanorámával.Befogadóképessége: kb. 45 fő

Befogadóképessége: 45 fő

Tovább a Bock Bisztró Balaton oldalára

Sommerprogramme

Sommer Jazz Nights
Live Musik
mit
Babos & piller Jazz Duo
Juli - August
am Mittwoch und Samstag
Wein-Shops des Festetics Helikon Taverna Ausstellungsraum bietet weit und regelmäßig aktualisiert über 100 verschiedene Weine von der beste Weinkellern in der Balaton Weinregion und Villany Bock Winery. Unsere qualifiziert Sommelier hilfst Ihnen, den besten Wein für Ihren Geschmack entscheiden, ob es ein Gala-Dinner zu begleiten oder nur Wein für den täglichen Bedarf.

Wein und Gastronomieabend