Fontos információk, házirend

Tel: +36 83 900 101 |
Fontos információk, házirend

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Érkezés: Éjszakák:
Távozás:

Fontos információk, házirend

A Zenit Hotel Balaton Üzletszabályzata


Ajándékutalvány

Szállodánk változatos ajándékutalvány kínálatában biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt. Bővebb információ és vásárlás: http://www.hotelzenit.hu/hu/zenit_hotel_balaton_wellness_szalloda/ajandekutalvany

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy ajándékutalványaink szabad kapacitás függvényében, a szállodával történt előzetes időpont-egyeztetést követően,  kiemelt és ünnepi időszakok kivételével válthatók be. Az érintett dátumokról a szállodai szobafoglalás (info@hotelzenit.hu) nyújt bővebb tájékoztatást, vagy pedig a FONTOS INFORMÁCIÓK/HÁZIREND menüponton belül a Kiemelt és ünnepi időszakok címszó alatt tájékozódhat.


Bejelentkezés és kijelentkezés
Az érkezés napján 14 órától van lehetősége szobája elfoglalására és a wellness részleg használatára, az elutazás napján pedig 11 óráig kérjük szépen a szobát elhagyni.
A medencetér és a szaunavilág szolgáltatásait bejelentkezés előtt és után 3.600,- Ft / fő felár ellenében van lehetősége igénybe venni.


Étkezések

A szobaár a félpanziós ellátást tartalmazza. A félpanziós ellátás tartalma: Büféreggeli és büfévacsora VAGY 4 fogásos felszolgált menüvacsora Télikert Éttermünkben. A büfévacsoránál salátabüfé, hideg előétel büfé, 2 féle leves, 3 féle főétel, gyümölcs, desszertek közül választhatnak kedves Vendégeink. A szálloda vendéglétszám függvényében biztosít büféasztalos vagy 4 fogásos vacsorát. A félpanziós vacsora italfogyasztást nem tartalmaz. Kérjük vendégeinket az évszaknak megfelelő és alkalomhoz illő, kényelmes öltözék viselésére a reggelik és vacsorák ideje alatt.


Étkezések a Bock Bisztró Balaton étteremben
Szállodánk félpanziós alapszolgáltatás nyújt, azaz a büféreggelit és a büfévacsorát (vagy a szállóvendégszám függvényében 4 fogásos vacsora) a szobaár tartalmazza. A Zenit Hotel Balaton Vendégeként lehetősége van félpanziós vacsorája elfogyasztására a Bock Bisztró Balatonban.


Ebédelni a'la carte étlapról a hét minden napján lehetősége nyílik Bock Bisztró éttermünkben, ahol szezonálisan változó étlappal és folyamatosan megújuló heti kínálattal várjuk.


Foglalás

A foglalás csak a szálloda írásos visszaigazolásával érvényes.


Előleg

A foglalás megerősítése 50% előleg befizetésével történik, melyről készült előlegszámlát érkezéskor átadunk, kérés ellenében elpostázunk. Az előleg SZÉP kártyával is fizethető.

A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy hitelkártya garancia beérkezik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy kiemelt és ünnepi időszakokban az előleg nem megfizetése esetén a szálloda törölheti foglalását.


Elfogadott fizetési eszközök: OTP, MKB, K&H SZÉP kártya, készpénz, bankkártya. Amennyiben a fentiek mellett bármilyen kedvezménykártyával rendelkezik, kérjük, szíveskedjen előre jelezni, mert utólagosan kedvezményeket sajnos nem áll módunkban jóváírni. Az elfogadott kedvezménykártyák listája itt olvasható!

 

Előlegfizetés SZÉP kártyával (kattintson a részletekért!)

 

Elektronikus térfigyelő rendszer a szálloda területén: A Zenit Hotel Balaton****superior területén, az épületen belüli, illetve kívüli mozgás megfigyelése elektronikus megfigyelő rendszerrel (kamerákkal) történik, mely során személyes adatokat tartalmazó képfelvételek készülnek. A kamerarendszert a szálloda működteti. A megfigyelések és a képfelvételek rögzítésének a célja az szálloda területén tartózkodó személyek életének, testi épségének, valamit a szálloda területén tartózkodó személyek, továbbá a szálloda által használt vagyontárgyak védelme.

Ön a szálloda területére történő belépéssel és az itt tartózkodással hozzájárulását adja a képfelvétellel kapcsolatos adatkezeléshez.

 

Gyermekkedvezmények
-  2,99 éves korig a szülőkkel egy szobában történő elhelyezés esetén 3.500,- Ft / éj / gyermek felárat számítunk fel. Kérésre utazóágyat matraccal és ágyneművel, fürdető kádat, WC szűkítőt, mosdóhoz fellépőt biztosítunk a szobába.
- 3-12 éves kor közötti gyermekeknek  9.000,- Ft / éj / gyermek felárat két teljes árat fizető felnőttel egy légtérben való elhelyezés esetén. A gyermek csomag ára a szállás, az igényelt ellátást, a wellness részleg használatát foglalja magába.

A gyermekkedvezmények mértéke csomagonként változhat, az adott csomag leírása tartalmazza az érvényes szabályokat gyermekekre vonatkozóan. Gyermekkedvezményeink időszakosan változhatnak!

 

Játszószoba gyermekeknek

Szállodánk első emeletén játszószoba várja a gyermekeket sok-sok játékkal, csocsóval, XBOX-szal, LEGO asztallal. A játszószoba reggel 9:00 és este 22:00 óra között használható a többi Vendég nyugalma érdekében.

 

Különleges étkezési igények
Szállodánkban gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük  vendégeinket, hogy ilyen jellegű igényüket legyenek szívesek lehetőség szerint előre jelezni. Felszolgáló és szakács kollégáink is örömmel segítenek mind a reggeliknél, mind a vacsoráknál.

 

Késői kijelentkezés - szabad kapacitás függvényében
Szállodánk szabad kapacitás függvényében lehetőséget biztosít az elutazás napján szobája későbbi elhagyására. A kései szobahasználat díja 17 óráig 6.000,- Ft / szoba. Kérjük, hogy igényét szíveskedjen a foglalás elfogadásakor, vagy a helyszínen recepciós kollégáinknak előre jelezni!

 

Kisállatok fogadása
Szállodánkba kisméretű háziállat egyes időszakokban, előzetes egyeztetéssel, külön térítés ellenében egyes szobakategóriákba hozható be.  A wellness részleg és az étterem egész területére tilos állatot bevinni.

 

Kiemelt és ünnepi időszakok :

Március 15.: 2019. március 14. - 2019. március 17.

Húsvét: 2019. április 18. - 2019. április 21.

Pünkösd: 2019. június 7. - 2019. június 10.

Főszezon: 2019. június 1. - 2019. augusztrus 31.

Őszi szünet: 2019. október 25. - 2019. november 3.

Karácsony, két ünnep között, Szilveszter: 2019. december 24. - 2020. január 5.

 

Lemondás hétköznapokra szóló foglalások esetén (vasárnaptól csütörtökig), nem kiemelt időszakokban:

Lemondás hétköznapokra szóló foglalások esetén (vasárnaptól csütörtökig), nem kiemelt időszakokban:

  • A foglalás 3 nappal az érkezés előtt 14 óráig kötbérmentesen lemondható. Az érkezést megelőző 3 napnál korábbi lemondás esetén a foglaló teljes mértékét visszatérítjük, 3.000 Ft adminisztratív költség levonása után.
  • 3 napon belül történő lemondás vagy meg nem érkezés esetén a kötbér mértéke a befizetett összeg 100%-a.
  • Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben tehet meg.
  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, Ön a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fenti csomagajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Lemondás HÉTVÉGI IDŐSZAKRA szóló foglalás esetén (péntek és/vagy szombat éjszaka), valamint ünnepi, kiemelt hétvégék és nyári főszezon (07.01. - 08.31. között):


  • A foglalás az érkezés előtti 7. nap délután 14.00 óráig kötbérmentesen lemondható. Az érkezést megelőző 7 napnál korábbi lemondás esetén a foglaló teljes mértékét visszatérítjük, 3.000 Ft adminisztratív költség levonása után.
  • 7 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a kötbér összege a befizetett előleg 100%-a. SZÉP kártyás előleg fizetése esetén a lemondást követően az összeget nem áll módunkban visszautalni, a teljes összeg beszámításra kerül 6 hónapon belüli újabb foglalásba.
  • Lemondást és módosítást csak írásban tudunk elfogadni, melyet e-mailben tehet meg.
  • Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, Ön a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni. A fenti csomagajánlat megrendelése esetén fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

 


Parkolás
A szálloda saját, kamerákkal megfigyelt parkolójában  helyezhetik el autóikat. A parkolás díja 1.000,- Ft / gépkocsi / éj. A parkolás díját elengedjük, amennyiben szállását közvetlenül szállodánknál foglalja le! A parkoló 22:00 órától kapuval zárt és rendszámfelismerő rendszerrel felszerelt. A parkoló nem őrzött, az ott elhelyezett gépkocsikért és a gépkocsikban hagyott értéktárgyakért a szálloda felelősséget nem vállal.

 

Szaunaprogramok

Szállodánkban ingyenes szaunaprogramokon vehet részt profi szaunamestereink vezetésével, melyek időpontjai a következők:

Szeptembertől júniusig:

Szerda: 18:30, 19:30 és 20:30

Péntek: 20:00, 21:00 és 22:00

Szombat: 17:00, 18:00, 20:30, 21:30 és 22:30

 

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy 14 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt a szaunaprogramokon. Szaunánk fürdőruha nélküli, szaunalepedő használata kötelező. A programváltozás jogát fenntartjuk. Megértésüket köszönjük!

 

Wellness részleg nyitva tartás szeptember 1. és június 30. között:

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök és vasárnap: medencetér 8:00 - 20:30, szaunavilág: 9:00 - 20:00

Péntek: medencetér: 8:00 - 23:00, szaunavilág: 9:00 - 22:30

Szombat: medencetér: 8:00 - 21:00, szaunavilág: 9:00 - 20:30

 

A wellness részleg nyitva tartása változhat. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a kültéri jacuzzi a téli hónapokban nem üzemel. Megértésüket köszönjük.

 

Wellness részleg nyitva tartás július 1. és  augusztus 31. között:

Hétfő, kedd, csütörtök, péntek és vasárnap: medencetér 8:00 - 21:00, szaunavilág: 9:00 - 20:30

Szerda és szombat: medencetér: 8:00 - 00:00, szaunavilág: 9:00 - 23:30


Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is TÖRZSVENDÉGÜNKKÉNT üdvözölhetjük!


Csomagajánlatunk

Családi őszi szünet

A tó és környéke ősszel csodás színekben pompázik, ezen a héten a múzeumok és pincék megnyílnak és számtalan programmal várják a látogatókat. Töltődjön fel a télre energiával wellness részlegünkön, majd kóstolja meg Bock Bisztró éttermünk fogásait a legjobb balatoni borok társaságában!

SZERDA - PÉNTEK - SZOMBAT
este hosszított wellness nyitva tartással,

frissítő koktélakciókkal és
ingyenes szaunaprogramokkal várjuk!


Szaunaprogramok időpontjai:
Szerda: 18:30, 19:30 és 20:30

Péntek: 20:00, 21:00 és 22:00

Szombat: 17:00, 18:00, 20:30, 21:30 és 22:30