ZENIT INDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Tel: +36 83 900 101 |
ZENIT INDOOR CSAPATÉPÍTÉS

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

ZENIT INDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Szállodai indoor programok - a rossz idő sem akadály!

  

Indoor programjaink
Vedd fel a ritmust!
Salsa táncos est oktatással szállodánk különtermében, képzett táncos oktatóval. A résztvevők összetételének megfelelően páros vagy csoportos formációk tanítása. Az est végén táncverseny keretében adhatnak számot a résztvevők a tanultakról. 
Izzasztó helyzet - szauna programok
Próbáltad már whisky-vel vagy borral? Kirpóbálnád édes változatban, és jöhet a végén a jégeső? A Zenit Hotel Balaton a szaunázást varázslatos élménnyé alakítja át országos szauna bajnokságok állandó dobogós helyezettje, profi szaunamesterünk segítségével.
Történelmi Borkóstoló és tárlatvezetés
Múltidéző gyertyafényes borkóstoló és tárlatvezetés az éttermünk alatt található történelmi Festtics borospincében és kiállítótérben.
Edd meg amit főztél! - Csapatépítő főzőprogram
a közös főzés kitűnő lehetőség, hogy összehozzuk a csapatot egy vidám gasztronómiai élmény programon keresztül. Télikertünk látványkonyhájában a Bock Bisztró Balaton séfjének, Ács István irányításával.
Varázshangok játszóház felnőtteknek, kik lelkük mélyén gyermekek
Hangszerkészítés természetes- és hulladék anyagok felhasználásával! Időtartam: kb. 60 perc. A program leírása: Alkotó fantáziával és sokfélekreatív technikával előállított hangszerek készítése természetes anyagokból, valamint újrafelhasznált (re-use), hasztalannak és értéktelennek tűnő kacatokból. Hangfürdő relaxáció tibeti hangtálakkal, gongokkal, csengőkkel és különleges hangszerekkel

ismerje meg további állandó programjainkat!


Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével:
Az Ön adatai
Név*
Cégnév 
E-mail*
Telefon*
Postacím 
Kéréseinek adatai
Válasszon dátumot*
Érkezés:
Távozás:
Vendégek száma*
Szobák száma*
:
:
Ellátás*
Igényelt termek*
Technikai igények*
Megjegyzések 
Biztonsági hitelesítés
A képről leolvasott biztonsági kód*
Kérjük, hogy az automatikus (SPAM) bejegyzések kiszűrése érdekében írja be az alábbi kis képben látható szöveget a mellette található mezőbe!
A képről leolvasott biztonsági kód
Másik szöveg kérése

Ajánlott szobáink


Egy illetve kétágyas szobáink a szálloda főépületében találhatóak részben vagy teljesen a Balatoni kilátást nyújtják.

Kiegészítő ajánlat

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!

 

Programajánlatunk

Ez a hírlevél blokk címe

Hírlevél feliratkozás