Bock Bisztró Balaton

Tel: +36 83 900 101 |
Bock Bisztró Balaton

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Érkezés: Éjszakák:
Távozás:

Bock Bisztró Balaton

 

A Bock Bisztró Balaton étterem a főúri Festetics család 1820-ban épült egykori présházának, a Festetics Helikon Taverna elegánsan felújított, történelmi falai között kapott helyet. A klasszicista oszlopos balkonján borozgatva, a Balaton egyik legszebb panorámájával a lábunk alatt igazán fejedelmien érezhetjük magunkat.

 

A Bíró Lajos vezette budapesti éttermekből ismerős Bock Bisztrós fogások mellett jellegzetes balatoni és zalai ételeket kóstolhatunk helyi alapanyagokból elkészítve, újragondolt formában. Borszaküzletében és 200 éves pincéjében közel 100 féle balatoni bort kínálnak. Séf: Ács István.

Az ételekhez szakképzett sommelier kollégáink válogatják a borokat, immár a 120 tételt meghaladó borkínálatunkból. Gyermekeknek pedig organikus szörpjeinket és házi limonádéinkat ajánljuk.

 


Miért válassza Bock Bisztró Balaton éttermünket?

  • MINŐSÉG: Magas minőségű, válogatott alapanyagokból készítjük ételeinket.
  • VÁLTOZATOSSÁG:  Állandó étlapunk mellett változatos, helyi alapanyagokra épülő, szezonális, heti és havi kínálattal is várjuk minden alkalommal, amikor ellátogat hozzánk.
  • EGÉSZSÉG: Speciális diétát folytat, ételallergiával küzd? Éttermünkben Séfjeinkkel való személyes konzultációra is lehetősége van, hogy diétáját pihenése alatt se kelljen félbeszakítania!
  • UDVARIAS KISZOLGÁLÁS: Ételeinket mindig szépen megtálalva, frissen szervírozzák Önnek hozzáértő felszolgáló kollégáink, akiktől mindig számíthat egy-egy jó, a választott ételhez passzoló borajánlatra is
 

A Zenit Hotel Balaton**** vendégeként lehetősége van félpanziós vacsorája elfogyasztására felár ellenében Bock Bisztró Balaton éttermünkben. A lehetőségekről bővebb információval Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az info@hotelzenit.hu e-mail címen vagy a +36 83 900 101-es telefonszámon.

 

"A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, mert aránylag egyszerű, de annál inkább karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek harmóniája igen csak rafináltan egészítik ki egymást."

 


ISMERJE MEG aktuális ÉTLAPUNKATA Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt.

 

Ismerje meg borkínálatunkat!

 

Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált.

 
A Magyar Konyha Balaton 2014 - gasztronómiai kalauza a 10 legjobb étterem közé választotta a Bock Bisztró Balatont.
"A Magyar Konyha stábja idén is nagyító alá vette a balatoni gasztronómiát Badacsonytól Füredig, Siófoktól Keszthelyig. Harmadik éve teszteljük a tópart kulináris kínálatát ... az eredmény: 225 cím"

A Magyar Turizmus Zrt. 2014-ben Rozmaring díjjal tüntette ki éttermünket. Hálásak vagyunk az elismerésért!

PROGRAMAJÁNLATUNK

Borkóstoló és tárlatvezetés egy igazán különleges helyszínen, a 200 éves Festetics Pincében berendezett interaktív borászati kiállító térben minden csütörtökön 21:30-tól

 

 
Gasztronómiai csomagok

ÍZBARANGOLÁS A BOCK BISZTRÓBAN gasztronómiai ajánlat
Kiegészítő csomagajánlatunk választásával a’la carte vacsoráját a félpanzió keretén belül Bock Bi...

Hírlevél feliratkozás

 

A Festetics Helikon Taverna Kiállítótér borszaküzletének széles és rendszeresen frissülő kínálatában közel 100 féle bor található, a Balatoni Borrégió és a villányi Bock Pincészettől. Szakképzett sommelier-nk készséggel áll rendelkezésre és segít az Ön ízlésének legmegfelelőbb bort kiválasztani. Csatlakozzon a Taverna Borklubhoz és éljen a tagság nyújtotta kedvezményekkel, ingyenes kiszállítással*!

 

Borvacsora Bock Józseffel

2018. december 8-án, szombaton

5 tételes borkóstoló és 4 fogásos élőzenés borsoros vacsora a Zenit Hotel Balaton 200 éves Festetics Pincéjében.

Legyen Ön is részese egy felejthetetlen estének!