Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda

Tel: +36 83 900 101 |

Szaunaőrültek éjszakája

MEGNÉZEM!

Bock Bisztró Balaton

MEGNÉZEM!

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS AJÁNLATKÉRÉS

Érkezés: Éjszakák:
Távozás:

Foglaljon közvetlenül szállodánkban és éljen az előnyökkel!


Elengedjük  a parkolás díját (1.000,- Ft/autó/éj), a minibárban minden nap ingyenes ásványvízzel ajándékozzuk meg, valamint megjutalmazzuk egy 1.000 Ft/felnőtt értékű wellnesskuponnal.

Vegyen részt törzsvendégprogramunkban, foglaljon bármely időszakra minimum 12% kedvezménnyel!


Csomagajánlataink

Decemberi 3=2 akció Decemberi 3=2 akció Szaunaőrültek éjszakája - 2019. január 18-20. Szaunaőrültek éjszakája - 2019. január 18-20. KARÁCSONYI LÁZBAN ÉS KÉT ÜNNEP KÖZÖTT KARÁCSONYI LÁZBAN ÉS KÉT ÜNNEP KÖZÖTT
Decemberi 3=2 akció Szaunaőrültek éjszakája - 2019. január 18-20. KARÁCSONYI LÁZBAN ÉS KÉT ÜNNEP KÖZÖTT

Szuper kedvezményes évzáró wellness napok ajándék éjszakával már 59.900,- Ft / 2 fő / 3 éj ártól foglalható!

2019-ben is folytatódik nagysikerű Szaunaőrültek Éjszakája programsorozatunk! Az újév első állomásának időpontja: 2019. január 18-20. Vendég szaunamesterünk Csősz Tibor, Komáromból!

Szentelje a legszebb ünnep minden percét Szeretteinek, a főzést és a takarítást hagyja ránk!  Ne felejtse el érvényesíteni törzsvendégkedvezményét is, kérje ajánlatunkat!

Bor és gasztronómia

Ha különleges gasztronómiai élményre vágyik, válassza Bock Bisztró éttermünket! Látogassa meg 200 éves pincénk interkaktív borászati kiállítását, kóstolja legjobb balatoni és villányi Bock borainkat!

Wellness

Frissüljön fel testben és lélekben wellness részlegünkön! Nézze kedvenc sporteseményeit a tágas medencetérben óriás kivetítőn, vagy relaxáljon párjával kettesben tölgyfa dézsakádunkban!

Rendezvények

Csapatot építene? Üzleti tárgyaláshoz, konferenciához keres exkluzív helyszínt? A Zenit Hotel Balatonban minden adott a tökéletes rendezvényhez, vagy a hatékony, kreatív munkához.

Bíró Lajos a BOCK BISZTRÓ séfje ajánlásával!


"A Bock kivételes a magyar gasztronómia dimbes-dombos lankáin, mert aránylag egyszerű, de annál inkább karakteres összetevőket és ízeket házias egyszerűséggel kombinál, de ugyanakkor az arányok, az ízek harmóniája igen csak rafináltan egészítik ki egymást."

Bock Bisztró Balaton